Samarbetspartners

VI TACKAR VARMT ALLA VÅRA PARTNER OCH SPONSORER!

 

Franska Filmfestivalen tackar varmt alla partners och sponsorer som gör sina aktiviteter möjliga!

 

MED STÖD AV:

Stockholms stad

STOCKHOLMS STAD tog inte bara emot festivalen ifrån början och erbjöd en idyllisk miljö, utan ger också ett stöd som gör det möjligt för Franska Filmfestivalens förening att hylla fransk och fransktalande film varje år.

Institut Français LOGO

INSTITUT FRANÇAIS DE SUÈDE är vår kulturella huvudpartner sedan början. De ger oss tillgång till en mycket rik katalog med exklusiva kvalitetsfilmer, samt hjälper oss med maknadsföring genom att sprida information om alla våra aktiviteter. De stödjer oss även i mottagandet av franska gäster till Sverige. 2015 fick vi bjuda in regissören Lucie Borleteau (Fidelio, l’odyssée d’Alice), kritikern Camille Brunel och den indiska skådespelaren Kalieaswari Srinivasan (Dheepan).

Universite Stockholm gris site

STOCKHOLMS UNIVERSITET tar emot Franska Filmfestivalens team i sina fina lokaler där vi förbereder alla våra aktiviter. Festivalen är jätteglad att förelså ett antal speciela evenemanger för studenterna i universitetet.

OCH AV

typografiska

TYPOGRISKA ATÉLJER är ett genuit tryckeri i Stockholm som trycker ut Franska Filmfestivalens fina affischer, tidning och roll up!

asendia

 

ASENDIA (by La Poste & Swiss Post) är ett fransk-schweiziskt företag specialiserat inom försendelse som postleverar till mer än 200 länder runtom i världen. Det gjör att våra filmer i kan fraktas tillbaka till de internationella distributörerna eller fortsätta sin resa till andra festivaler i hela världen.

OCH AV DE FRANSKTALANDE AMBASSADERNA I SVERIGE

ambassade belgique gris
  
ambassade suisse gris
  
Francophonie Canada gris

 

KULTURELLA PARTNERS

arte

ARTE – ACTIONS CULTURELLES är en del av den ansedda fransk-tyska kanalen ARTE. Detta gör det möjligt för oss att visa två franska filmer helt gratis för publiken under Franska filmfestivalen. 2015 visade vi The Kindergarten teacher av Nadav Lapid och 3 hearts av Benoît Jacquot.

unifrance gris
groupeESRA
OTCP
India Unlimited gris

 

I SAMARBETE MED

njuta
Folkets LOGO 50px
Scanbox LOGO 50px
triArt gris
studio S gris

 

FESTIVALENS BIOGRAFER

Zita LOGO 50px
Rio LOGO 50px
cinemateket
newcnema
umea
panora
kino

DE STÖDDE OSS 

Air France LOGO 50px
Z&V gris
kerastase_gris_site
LUSH_site_gris
Occitane gris
SOPHIE CANELE_gris_site
kro
KLIPPOTEKET_site_gris
MARIART_site_gris
EMITE-gris site

 

picardgroupeESRAunifrance grishotelhellsten

OTCPIndia Unlimited gris

 

 

 


 

BLI FRANSKA FILMFESTIVALENS PARTNER!

Genom att stödja oss medverkar ni till Franska Filmfestivalens utförande och ni deltar aktivt i Stockholms kulturliv. Ni bidrar till även att skapa en gemytlig plats där människor möts och utbyter idéer om livet, film och fransk kultur.

Ditt bidrag är värdefullt och kommer att göra skillnad för att stödja och främja:

Spridning av filmer från Frankrike och franskspråkiga länder i Sverige

Professionella utbyten mellan Frankrike och Sverige såväl inom filmindustri som inom andra branscher

Skapandet av en plats där olika kulturer möts

En större tillgänglighet till kvalitetsfilmer för en publik “mellan 7 och 77 år”, från olika sociala och geografiska områden

Festivalen ger er tillfälle att delta i ett kulturevenemang tillsammans med andra samarbetspartners med gemensamma värderingar och mål. Festivalen är en utav Stockholms äldsta filmfestivaler och utgör nu en självklar del av stadens kulturliv. Tack vare många samarbeten kan vi erbjuda er ett originellt sett att synas på i Stockholm och i de städer som omfattas av turnén, likaså ett tillfälle att visa upp er för enskilda personer, företag och institutioner.

 

SPECIALANPASSAT SAMARBETE

Franska Filmfestivalen föreslår de samarbeten som passar bäst utifrån ert företagsmål. Genom den privilegierade relationen mellan festivalen och er så kommer den Franska Filmfestivalen att uttrycka sin tacksamhet genom att ge er ett privilegierat välkommande såväl som genom andra motprestationer såsom en original synlighet på vår kommunikationsmedier, inbjudningar till era team och kunder till festivalvisningarna.

Och många andra mögliheter som vi blir glada att prata om med er!

Kontakta oss gärna för mer information: info(at)franskafilmfestivalen.se