OM OSS – KONTAKT

BAKGRUND

Franska Filmfestivalen grundades under överinseende av Franska Institutet i Sverige. Sedan 2004 har den arrangerats årligen av den ideella föreningen Franska Filmfestivalen med stöd av Franska Institutet.

Festivalen är den första plattformen för främjande av franska och franskspråkiga filmer i Sverige. Den är därför ett fönster utåt för Frankrike och de andra franskspråkiga länderna, samt för deras kultur, språk och produkter. Festivalens evenemanger utgör ett riktigt alternativ till biografernas reguljära utbud som är präglat av stora amerikanska mainstream-produktioner. Det är alltså ett väl etablerat arrangemang, såväl för den svenska publiken som för media och folk i filmbranschen.


TEAMET

Grundare och rådgivare: Olivier Guerpillon
Programråd: Alice Leroy, Tiana Rabenja
Grafiker och Videoskapare: Audrey Mesples
Koordinator: Mickaël Tkindt-Naumann
Marknadsföringsassistent: Linnea Kurkiala
Tonsättare: Martin Vericel
Web Designer: Laurent Geslin

Alla fina praktikanter och volontärerer: Vincent Cadau, Marcel Davidas, Maja-Karin Djurberg, Lucie Gaubert,  Sophie Haustein, Niels Hedkvist, Åsa-Tilda Isaksson, Alixia Mainnemare, Laure Marcellesi, Joanie Matthey, Arthur-Alexandre Mauriès, Jacob Månsson, Matěj Vohryzek, Katarina Sjöstedt, Shien Victoria Zutshi…


KONTAKT

Har du frågor eller vill du vara med festivalen? Skriv ett mejl till: info(at)franskafilmfestivalen.se

benevoles

Den glada team år 2015.